Ενημέρωση για τον Ιό SARS-COV-2

drz-2319
drz-2319

Το Ξενοδοχείο

Το Princess Kyniska Suites είναι ένα συγκρότημα σύγχρονων, εκλεπτυσμένων και πολυτελών σουιτών ιδανικά τοποθετημένων στον οικισμό Καραβοστάσι του νομού Λακωνίας, στην ευρύτερη περιοχή της Μονεμβασιάς.

Το μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο και η ασύλληπτη πανοραμική θέα στον κόλπο της Πλύτρας δημιουργούν ένα πλαίσιο βαθιάς χαλάρωσης, ολοκληρωτικής ηρεμίας και ιδιωτικότητας για τους εκλεκτούς επισκέπτες μας.

Εμπνευσμένο από την αρχαία Λακωνική παράδοση και κληρονομιά, το συγκρότημά μας πήρε το όνομα του από την κόρη του Σπαρτιάτη βασιλιά Αρχίδαμου, Κυνίσκα, την πρώτη γυναίκα δύο φορές Ολυμπιονίκη, το 396 και 392 π.Χ. αντίστοιχα, σηματοδοτώντας έτσι τη μοναδικότητα, τη διακριτική παρουσία και το ξεχωριστό κάλλος του Λακωνικού ζην.

Η τοποθεσία του συγκροτήματός μας αποτελεί ιδανική αφετηρία για την εξερεύνηση της ευρύτερης περιοχής και των αξιοθέατων της Πελοποννήσου, αλλά και για να γνωρίσετε και απολαύσετε βαθύτερα το αστείρευτο φυσικό τοπίο της Λακωνικής γης και τις αμμουδερές παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά στις παρυφές του ξενοδοχείου μας.

Οι 21 ευρύχωρες σουίτες μας είναι προσεκτικά σχεδιασμένες για να ενισχύουν το αίσθημα μοναδικής χαλάρωσης του επισκέπτη, ενώ οι γήινοι, λιτοί τόνοι τους σε συνδυασμό με τη μαγευτική πανοραμική θέα στα κρυστάλλινα νερά της ελληνικής θάλασσας θα εγκλωβίσουν τις αισθήσεις σας και θα σας ταξιδέψουν.

Αναζωογονήστε σώμα και πνεύμα στον εντυπωσιακό χώρο της πισίνας μας επιλέγοντας το αγαπημένο σας cocktail κάτω από της ζωογόνες ακτίνες του λαμπερού ελληνικού ήλιου στο AlPaYia poοl bar, ή επισκεφθείτε το in-house Spa και αφεθείτε σ’ ένα ιδιαίτερο ταξίδι αισθήσεων και αρωμάτων, αφήνοντας όλα τα προβλήματα κατά μέρος.

Επιπλέον, το ειδυλλιακό περιβάλλον του Princess Kyniska Suites αποτελεί ιδανικό πλαίσιο για να διοργανώσετε την εκδήλωση, συνάντησή ή/και event της επιθυμίας σας δίπλα στην πισίνα ή στη βεράντα του ξενοδοχείου. Το φως των αστεριών το βράδυ, ή η λαμπιρίζουσα θάλασσα του κόλπου της Πλύτρας την ημέρα, θα αποτελέσουν το φυσικό φωτισμό και τη μαγευτική αύρα που θα συνοδεύσει την εκδήλωσή σας.

placeholder

Επικοινωνία

placeholder
placeholder
Επικοινωνία

Οικισμός Καραβοστάσι,
Δήμος Μονεμβασίας,
230 56 Λακωνία, Ελλάδα

Τηλ: +30 27320 83410+30 27320 82321

Φαξ: +30 27320 83411

E-mail: info@kyniskasuites.gr

 

Powered by Nelios.com